Καλώς όρισες επισκέπτη Σύνδεση ή Εγγραφή
CHAT | IM | BOOKMARK
| ΓΛΩΣΣΑ:

Bookmark:
RSS 1.0     RSS 2.0

Total Views: 265 - Total Replies: 2

POSTED BY: Cowboy on 12/18/2009 17:26:08

Θα μπώ απ' ευθείας στο ψητό να μη σας βασανίζω: Λοιπόν απο υπολογιστές δεν σκαμπάζω πέραν των βασικών και θέλω τώρα τη βοήθεια σας. Ψάχνω να βρώ μια κοπέλα (συγκεκριμένη κοπέλα). Με τη συγκεκριμένη είχαμε μια πολύ στενή σχέση όμως αυτό ήταν πριν τέσσερα χρόνια... Πρέπει επειγόντως να την βρώ! Εχω ενα κινητό αλλά ίσως να μην χρησιμοποιείται πια (δοκίμασα να καλέσω μια φορά αλλά είχε τηλεφωνητή -ίσως βέβαια και απλά να έτυχε). Ξέρω το λύλειο που είχε αποφοιτήσει, που σπούδαζε, ονοματεπόνυμο (εννοείται), ηλικία (δυστυχώς μόνο τη χρονολογία αν και υποπτεύομαι και τον μήνα), πόλη που πιθανόν να μένει... Ε αυτά! Είναι πραγματικά τεράστια ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί της! Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου! Ελπίζω σε έναν "μαγικό" τρόπο οπου θα μπορέσω να έρθω σε επαφή μαζί της και ελπίζω να απευθύνομαι στους σωστούς μάγους!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!!

--------------------------------------------------------------
Pessimistis einai o kat'eksakolouthisin diapseusmenos oramatistis...

POSTED BY: PanosTheGreat on 01/10/2010 02:48:19

psakse sto facebook re filarako.edw den nomizw na vreis tpt....

--------------------------------------------------------------
..............................
Back To Top

POSTED BY: Donald on 05/09/2010 11:48:23

Cowboy wrote:

Θα μπώ απ' ευθείας στο ψητό να μη σας βασανίζω: Λοιπόν απο υπολογιστές δεν σκαμπάζω πέραν των βασικών και θέλω τώρα τη βοήθεια σας. Ψάχνω να βρώ μια κοπέλα (συγκεκριμένη κοπέλα). Με τη συγκεκριμένη είχαμε μια πολύ στενή σχέση όμως αυτό ήταν πριν τέσσερα χρόνια... Πρέπει επειγόντως να την βρώ! Εχω ενα κινητό αλλά ίσως να μην χρησιμοποιείται πια (δοκίμασα να καλέσω μια φορά αλλά είχε τηλεφωνητή -ίσως βέβαια και απλά να έτυχε). Ξέρω το λύλειο που είχε αποφοιτήσει, που σπούδαζε, ονοματεπόνυμο (εννοείται), ηλικία (δυστυχώς μόνο τη χρονολογία αν και υποπτεύομαι και τον μήνα), πόλη που πιθανόν να μένει... Ε αυτά! Είναι πραγματικά τεράστια ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί της! Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου! Ελπίζω σε έναν "μαγικό" τρόπο οπου θα μπορέσω να έρθω σε επαφή μαζί της και ελπίζω να απευθύνομαι στους σωστούς μάγους!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Βάλε ονοματεπώνυμο στο facebook αλλά δοκίμασε όλους τους συνδυάσμους τι εννοώ γράψτο με greeklish,ελληνικά με τόνους,χωρίς τόνους,πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα και τούμπαλιν, και στα greeklish αυτό,αλλά δοκίμασε να ψάξεις και με την περιοχή,η και με επώνυμο μόνο.

Το κυριότερο ξαναπάρε τηλέφωνο μπορεί να γλιτώσεις και το ψάξιμο

Back To Top
07/31/2010

*** MyCorner ***
Mortgages - Bulgarian Property - Cleaning Supplies - Mortgages - Herbal Supplements